18 Mart 2018 Pazar

# anaokulu etkinliği # çocuklar pasta yapıyor

Mesa minik eller

Bugün çok özel bir gündü. Mesa minik eller olarak ilk işimize gittik. Projemizi hayata gecirdik. Eşimin kardeşi Şeyma ile düşünüp karar verdiğimiz anaokullarında pasta etkinliğidir mesa minik eller. Mesa ismi çocuklarımızın baş harflerinden geliyor. Şeyma ana okulu öğretmeni ben de pazarlama ve reklâmcılık mezunuyum, ikimizinde alanı yani bu iş.

Ilk olarak broşürlerimizi bastırıp okulları gezmek için kollarımızı sıvadık. Sonra ana okulu anaokulu dolaşıp broşürlerimizi dağıtıp kendimizi yapacaklarınızı anlattık. Broşürümüzde de yazdığımız gibi çocuklara minik şef olmayı vaat ettik.

Tüm hazırlıklarımızla önlüklerimiz şapkalarımız pandispanyamız kremamiz süslemelerimiz ile gidip çocuklara kendi pastalarını yaptırıp kutulayıp aileleriyle paylaşmalarını istiyecektik. Ilk anaokulunun bizi çagirmasiyla öncelikle önlük ve şapkalar için kumaşları alıp kestik, merve ve annemin desteği ile diktik. Sonrasında eminönünden süsleme şekerlerimizi aldık. Son olarak Pandispanya malzemelerini aldıp başladık tabi 55 kişiye ayrı ayrı pandispanya hazırlamak hiç de kolay olmadi 4 saatte bitirdik. Bu hazırlıkları yapmış olmak bile bir başarı bizim için çünkü Şeyma'nın 2 yaşın da ikizleri benimde 10 aylık Mehmet Aras'ım var. Yine de akşamdan hazırdık. Şeymayla ikimizinde ehliyeti olmasına rağmen aktif araba kullanmıyoruz ikimizde bi cesaret Şeymayla yola çıktı, herşey çok yolundaydı çok şükür çok eğlenceli vakit geçirdik çocuklarla. Önce şarkılarla biraz oynadık eğlendik sonra önlüklerini ve sapkalarını giydirdik pastanın tabanına krema sürdüler aralara çikolata koydular ve pastamızı kapatıp her yerine krema sürdürdük. Son olarak en eğlenceliği bölüme geldik diledikleri gibi süslediler pastalarını kutuladık ve eve gitmek icin hazırdı pastalar. Okul idaresi de çok beğendi etkinliğimizi. İnsallah mesa minik eller olarak her gün farklı okulda farklı çocuklara mutluluk getirebiliriz.
Çocuklar mutlu biz mutlu.






9 yorum:

  1. Büyük blog takip etkinliğinden geldim takibe aldım sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Büyük blog takip etkinliğinden geliyorum. Sizi takipteyim. Bana da beklerim . Sevgiler..🙂

    YanıtlaSil
  3. Bu da bloğum : bloggerajandasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Projenizi çok beğendim.:)

    YanıtlaSil
  5. Bizde severek yapıyoruz. İnşallah devamı gelecek onun için uğraşıyoruz.🤗

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,iadeyi ziyarete geldim!
    Projeniz gerçekten harika,özellikle miniklerin yüzündeki sevinci görmek çok güzel.Yolunuz açık olsun,inşallah devamı gelir projelerinizin! ^_^

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar, hoşgeldiniz.😍 Kesinlikle çocukları mutlu etmek eğlendirmek çok güzel. Çok saolun inşallah devamı gelecek🤗

    YanıtlaSil